Pobedila sam rak u trećoj fazi! Dve namirnice sam jela, a dve STROGO ZAOBILAZILA: Stručnjak za oporavak od kancera otkriva koja hrana smanjuje rizik od vraćanja bolesti

Ljudi koji su pobedili rak obično su u nedoumici kako da se hrane. Koje namirnice treba da zaobilaze u širokom luku, a šta treba da preovladava na njihovom jelovniku? Dr Ejmi Moris, koja je i sama pobedila opaku bolest, dala je ključne savete o ishrani.

Dr Ejmi Moris, stručnjak za oporavak od raka, otkrila je svojim pratiocima na TikToku koje dve namirnice treba izbegavati ako ste imali tumor, a koje dve jesti.

Šta jesti posle raka?

“Ja sam stručnjak za oporavak od raka i pre šest godina sam preživela rak u trećoj fazi. Prvo, jedite što više pasulja i mahunarki generalno. Bogate su vlaknima i mogu da smanje rizik od vraćanja raka. Druga stvar koju treba pojačati su nemasni proteini”.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7374910766945684741?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fbeograd.in%2Fpobedila-sam-rak-u-trecoj-fazi-dve-namirnice-sam-jela-a-dve-strogo-zaobilazila-strucnjak-za-oporavak-od-kancera-otkriva-koja-hrana-smanjuje-rizik-od-vracanja-bolesti%2F